Upozorňujeme zákazníky, že v současnosti doba dodání domku může být až 4 týdny.

O nás

Jsme tým pracovitých lidí se znalostí od fachu, kancelářské krysy i zkušený manažer. Snažíme se vyrábět kvalitní dřevěné zahradní domky za dostupné finance, poskytovat výborné služby (poradenství, montáže, doprava). A při tom všem si udržet profesionální a zároveň lidský přístup. Výrobě menších dřevěných staveb se věnujeme více než 17 let. Zkušenosti s pergolami, altány, terasami atd., přímo využíváme při výrobě a montáži zahradních domků, kterým se v současnosti výhradně věnujeme.

Každý u nás obdrží plnou pozornost a profesionální služby. Jsme tady pro vás 6 dní v týdnu během celého roku, v létě či v zimě. Ať už se chcete poradit, vyřešit nějaký problém nebo upřesnit informace, vždyť zahradní domek se nestaví každý den.

Osobní, lidská a zároveň profesionální komunikace s klientem je klíčem ke spokojenému zákazníkovi.

Důmyslnou koncepcí s dobře zorganizovanou výrobou dokážeme vyrobit pěkné a kvalitní domečky s dostupnou cenou. Je to výsledek vysoké efektivity výroby s co nejnižšími náklady (minimální odpad při řezech, rychlá a přesná výroba) a dlouhodobých vztahů s dodavateli. Rovněž kvalita materiálů, se kterými pracujeme, je na vysoké úrovni.

Domek vyrobíme, dovezeme, postavíme – na klíč.

Domky si sami navrhujeme, plánujeme i vyrábíme, proto dokážeme bez problémů reagovat na individuální požadavky našich zákazníků. Téměř polovina vyrobených domků byla vyrobena na míru. Na základě našich zkušeností z praxe rádi poradíme, například s přípravou podkladu a volby vhodné střešní krytiny, čímž jsme řadě klientů pomohli výrazně snížit náklady.

Za námi stále stojí více než 700 zákazníků (zákaznických domků) a věříme, že se k nim přidáte i Vy.

Pokud jsme cokoli pokazili, nebo se Vám něco nelíbí, určitě nám dejte vědět. Pochvala nebo fotografie domku nás potěší, ale jen konstruktivní kritika nás posouvá vpřed.

Vaše spokojenost je pro nás vším a proto je hlavní značkou firmy jasná, férová a otevřená komunikace. Všemu udává tón majitel firmy Michal Zelman, zkušený konstruktér a člověk s oběma nohama na zemi.

Vašemu novému zahradnímu domku přejeme pohodu a dlouhá léta životnosti.


 

Vizitka Michal   Michal ZELMAN, majitel firmy
Jsem kluk z vesnice s blízkým vztahem k přírodě. Dlouhá léta pracuji se dřevem a stále mě baví rozvíjet firmu. Komunikaci s každým klientem beru velmi osobně. Jde mi o to, abych ho navedl na solidní ekonomické řešení, které zaštítí klientovy potřeby bez zbytečných nákladů. Dbám na to, aby moji kolegové byli dobře naladěni a aby komunikaci s klientem také brali osobně.Daří se udržovat dlouholetý stabilní tým, naši chlapi znají domky do detailu.